Apparaten en accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51 g
Calorieën
2047 kJ /
489 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane kippenpastei
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Kipfilets pizzaiola
55min
Worst met erwtenrisotto
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Alpengratin
50min